Edit product

$4

IPTV android kolekcija

1. Mygica

U slučaju da imate ispravan Android Box sa verzijom Androida 4, 5 ili 6, koji nije moguće nadograditi na noviji Android, nemojte da bacate ovaj uređaj. Iako nećete moći da instalirate standardan Kodi posljednje verzije, kao što je iznad napisano, POSTOJI RJEŠENJE i za ovo. Zove se Mygica Media Center Kodi 17 for Android 4.4 and below.

2. PopcornTime

Popcorn Time je multi-platformski, besplatni softver BitTorrent klijent za Android i iOS, koji uključuje integrisani medijski plejer. Aplikacije pružaju besplatnu "alternativu" uslugama za striming video sadržaja zasnovanih na pretplati, poput Netflix-a, HBO GO i sl.

3. Robinhood TvPro

Robinhood TvPro je fenomenalno rješenje za Android Box, Andorid telefone. Za Windows je SFVIP player. Najbrže do sada otvara kanale, nema svakodnevnih ažuriranja lista kanala ili izvora. Uvjerite se sami.

4. Rokkr

Švajcarac Rokkr je najjednostavnija aplikacija koja zadovoljava tehničku izvrsnost. Rokkr ne samo da reprodukuje vaše medije, već nudi i funkcionalnost internet pretraživača. Ova kombinacija stvarno funkcioniše i nudi zabavu svima. To je upravo ono što su prepoznali mnogi korisnici ove aplikacije i zato se ime Rokkr može redovno naći na top listama zabavnih aplikacija.

5. Kodi kolekcija

Kodi za Android: Kodi_v18.8.apk, Kodi_v18.9.apk, Kodi_v19.0.apk i Kodi 18.9 za Windows

6. Nodi Fork

Altarnativa pravom Kodiju verzije 18. Ako imate Kodi 19, a potreban vam je i Kodi 18, onda instalirajte Nodi i bićete prezadovoljni. Nodi-32armv7.apk

7. Stremio (apk za sve procesore)

Stremio je servis pomoću kojeg možete gledati bilo koji film ili seriju potpuno besplatno sa prevodom u HD i 4K rezoluciji na bilo kom uređaju, čak i na TV-u. Nema TV uživo. Stremio je besplatan program za Windows, Mac, Linux , Android i iOS koji služi kao plejer za puštanje video sadržaja iz vašeg računara. To je sve što ovaj program radi i u potpunosti je legalan. Međutim, razni korisnici su napravili dodatke za Stremio koji omogućavaju gledanje video sadržaja sa Torrent i Netflix servisa.

Stremio se ogradio tako što se odrekao odgovornosti za te dodatke pa ih korisnici instaliraju i koriste na svoju odgovornost. Upravo zbog toga preporučujem upotrebu VPN servisa, pogledajte preporuku iznad! Stremio nudi:

 • Baza svih mogućih filmova, čak i onih koji su trenutno u bioskopu
 • Baza svih mogućih serija
 • Sadržaj sa Netflix-a, Amazon-a, iTunes-a, Youtube-a…
 • Filtriranje video sadržaja
 • Pregled opisa, najave, trejlera, ocjene, žanrove… filmova i serija
 • Cast ka Chromecast uređaju (ili nekom sličnom)
 • Cast prevoda bez dodatnih dekodiranja (što ne opterećuje sistem)
 • Mobilne aplikacije
 • Integracija sa Trakt servisom
 • Nalog u okviru Stremio servisa

NAPOMENA 1: Liste kanala nisu uključene u cijenu i potražićete ih na drugom mjestu. 

NAPOMENA 2: OBAVEZNO KORISTITE VPN, sve detalje pogledajte u ovom videu:


 • Najbolje aplikacije za Android Box, telefon, tablet ili Android TV (gledajte tv uživo, filmove i serije besplatno.)

Checkout

IPTV android kolekcija

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$4.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad